4th Annual 2019 Uplifting Black Men Conference
ATTENTION: We regret to inform you all that we have reached capacity and registration for the 4th Annual 2019 Uplifting Black Men Conference is currently closed. We are now thinking creatively about a way so that all who wish to be a part of the Conference are able to do so. Stay updated by visiting this website as we work through solutions. Thank you.
The Student Success Center’s Black Male Excellence Network at Virginia Tech proudly presents the 4th Annual 2019 Uplifting Black Men Conference. This conference focuses on the dissemination of methods to achieve the holistic success of Black males. We invite all who are invested in the uplifting of Black men to attend. You may register by clicking here or the box below. The conference will run from 8:30am to 3pm. We hope you will join us!
8:30am Registration & Networking (1 hr 15 min)
9:45am – 9:55am Welcome & Conference Schedule (TBD) (15 min)
10:00am – 11:00am Breakout Sessions I (50min session w/Q&A & 10min Assessment)
11:10am – 12:10am Breakout Sessions II (50min session w/Q&A & 10min Assessment)
12:15pm – 1:30pm Luncheon & BMEN Awards (1 hr 15 min)
1:30pm – 1:35pm Introduction of Speaker (TBD) (5 min)
1:35pm – 2:45pm Keynote Speaker (1hr 10min)
2:45pm – 3:00pm Closing Remarks (15 min)